Întrebări frecvente

Aici vei găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări despre Monti Mind și serviciile noastre. Dacă ai alte curiozități sau neclarități, nu ezita să explorezi această secțiune pentru a afla mai multe.

Mai ai nevoie de ajutor..?

Îți mulțumim pentru vizita în secțiunea noastră de Întrebări Frecvente. Dacă ai întrebări suplimentare la care nu am răspuns mai jos, te încurajăm să ne contactezi. Suntem aici să te ajutăm și să răspundem la orice nelămurire ai putea avea. Echipa noastră de suport este mereu disponibilă pentru a-ți oferi asistența necesară.

Despre Monti Mind

1. Ce cuprinde programul nostru?

Programul nostru educațional este creat de educatori Montessori certificați pentru a ajuta părinții să susțină dezvoltarea creierului copilului lor în cea mai importantă perioadă (0-3 ani).


Livrăm la fiecare 3 luni jucării Montessori autentice, de înaltă calitate pentru copii și
bebeluși, vă punem la dispoziție videoclipuri demonstrative realizate de experți în educație, articole documentate științific și acces la un grup închis de părinți și experți în îngrijirea copiilor.

2. Ce conține un kit Monti Mind?

Fiecare kit Monti Mind include o selecție de jucării Montessori, adaptate vârstei și etapei de dezvoltare a copilului. Jucăriile sunt create pentru a stimula învățarea și dezvoltarea abilităților cognitive și motorii.

3. Cum sunt selectate jucăriile pentru fiecare kit?

Jucăriile din fiecare kit sunt atent selectate de educatori Montessori certificați, asigurându-se că sunt potrivite pentru vârsta și nevoile de dezvoltare ale copilului. Ele sunt proiectate să sprijine învățarea independentă și creativitatea.

Abonamente & Costuri

1. Cum mă abonez?

Fă click aici pentru a te abona.

2. Cât costă un abonament?

Prețul unui abonament trimestrial (pentru 3 luni) este 750 lei.

3. Când sunt procesate plățile pentru abonament?

Plățile pentru abonamentul Monti Mind sunt procesate automat la începutul fiecărui ciclu de abonament, asigurând o tranziție fără probleme la următorul set de materiale educaționale. Odată ce plata a fost procesată, coletul conținând kit-ul următor va fi expediat către dumneavoastră. În schimbul acestuia, vă rugăm să returnați coletul curent, conform instrucțiunilor incluse. Este important să rețineți că plata se va efectua automat dacă abonamentul nu este anulat. Dacă doriți să anulați abonamentul, vă rugăm să faceți acest lucru înainte de procesarea plății pentru ciclul următor pentru a evita facturarea automată.

4. Se poate impărți costul abonamentului în 3 plăți egale?

Da, costul total al abonamentului se poate îmărți și în 3 rate egale prin intermediul platformei Klarna.

5. Abonamentul se reînnoiește automat?

Da, toate abonamentele se reînnoiesc automat, dacă nu sunt anulate. Puteți anula oricând și
nu veți fi taxat din nou.

6. Abonamentul conține jucării noi?

Nu, la Monti Mind suntem profund dedicați sustenabilității, pledând pentru consumul
responsabil prin modelul nostru de închiriere. Această inițiativă nu numai că încurajează o
cultură a reutilizării și reduce deșeurile, ci reflectă și un angajament mai profund- o planetă
mai curată pentru generațiile viitoare. Din acest motiv, după ce o jucărie este returnată de o
familie, este dezinfectată profesional și gata plecare spre un alt cămin.

Livrare & Retur

1. Cât durează să fie livrate jucăriile?

Livrarea pe teritoriul României se face în 3-5 zile lucrătoare.

2. Faceți livrări în alte țări?

Da, putem livra produsele în Europa, însă se percepe un cost suplimentar de transport.

3. Livrarea se plătește?

Nu, livrarea este gratuită.

4. Ce politici de returnare oferim?

La Monti Mind, ne străduim să asigurăm că toate produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Dacă nu sunteți complet mulțumit de kitul primit, vă oferim posibilitatea de a-l returna sau schimba. Pentru detalii despre procesul de returnare, inclusiv termenele și condițiile aplicabile, vă rugăm să consultați secțiunea de returnare pe website-ul nostru sau să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

5. Cum pot anula abonamentul?

Pentru a anula abonamentul dvs. Monti Mind, vă rugăm să accesați contul dvs. online și să urmați pașii indicați pentru anulare. Anularea poate fi efectuată în orice moment și este un proces simplu și direct. Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară sau aveți întrebări specifice, echipa noastră de suport pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute.

Gestionarea și Utilizarea Jucăriilor

1. Cum sunt dezinfectate jucăriile?

Siguranța a fost mereu o prioritate pentru noi. Toate jucăriile sunt dezinfectate profesional înainte de a fi trimise unei familii, cu produse de igienizare baby-friendly, aprobate de Ministerul Sănătății. Dacă doriți să aflați mai multe despre procedurile noastre de curățare și
dezinfectare nu ezitați să ne scrieți la info@montimind.com

2. Ce se întâmplă dacă copilul meu strică sau pierde o jucărie?

Jucăriile Monti Mind sunt foarte rezistente. Nu percepem taxe suplimentare pentru uzura
normală. Cu toate acestea, percepem o taxă de despăgubire pentu jucăriile deteriorate prin folosirea nepotrivită (desen, lovire, expunere la apă, etc.) și pentru jucăriile returnate cu piese lipsă sau jucăriile pierdute. În aceste cazuri, taxa va fi reținută automat, iar jucăria va rămâne
copilului.
Vezi taxele de despăgubire aici.

3. Trebuie să returnez jucăriile?

Da, este necesar ca jucăriile din kitul curent să fie returnate atunci când primiți următorul kit. Instrucțiuni detaliate despre cum să returnați jucăriile sunt incluse în fiecare colet, facilitând un proces simplu și convenabil de returnare.

Suport pentru Părinți și Resurse Educaționale

1. Oferiți suport părinților?

Da, oferim părinților acces la o varietate de resurse educaționale, inclusiv cursuri video de la experți în dezvoltarea copilului și ghiduri pentru maximizarea potențialului educațional al jucăriilor. Aceste resurse sunt concepute pentru a sprijini părinții în ghidarea și stimularea dezvoltării copilului lor.

2. Cum pot accesa cursurile video și comunitatea Monti Mind?

Cursurile video și accesul la comunitatea Monti Mind sunt disponibile exclusiv pentru abonați. Aceste resurse pot fi accesate prin intermediul website-ului Monti Mind, din contul de client.