Ce este Montessori?

O abordare educațională validată de neuroștiință, creată cu mai bine de un secol în urmă,
Metoda Montessori este utilizată acum în peste 20.000 de școli din întreaga lume. Include un mediu educațional atent pregătit, cu jucării și materiale îngrijite, orientate spre stimularea dezvoltării unice a fiecărui copil.

Ce beneficii are pentru copilul tău?

Metoda Montessori se adresează dezvoltării cognitive, fizice, lingvistice, sociale și emoționale a copilului. Studiile au recunoscut multiplele beneficii ale metodei Montessori, unde ,,a învăța să înveți'' este cea mai bună fundație pentru succes.

Învățare prin joacă

Fiecare jucărie din programul nostru promovează curiozitatea, joaca creativă și învățarea,
susținând în același timp dezvoltarea limbajului, funcția executivă și dezvoltarea creierului.

Învățare prin descoperire

Educația Montessori presupune învățarea prin descoperire, implicând cât mai multe simțuri
pentru a stimula dezvoltarea motrică și cognitivă.

Creativitate

Mediul Montessori cultivă creativitatea prin materiale atent selecționate, învățarea centrată pe copil și o abordare jucăușă a educației.

Independenţă

Pentru un copil nu este nimic mai motivant și satisfăcător decât să constate că a putut ”singur” să facă activități pe care le observă la adulți. Este un răspuns pozitiv la nevoia înnăscută de autonomie, dar și de statut: sunt la fel de valoros ca părinții mei pentru că pot face ce pot și ei.

Perseverență

Programul nostru este creat de experți în așa fel încât, datorită perioadei extinse de timp și a numărului redus de jucării, copilul va reveni de mai multe ori la un material, ajungând să lucreze cu acesta în perioada sa ideală de învățare, încurajând astfel o atitudine pozitivă și o stimă de sine crescută.

Concentrare

Concentrarea intensă este o stare care inspiră creativitate, productivitate și bucurie - exact ceea ce jucăriile Monti Mind sunt concepute pentru a stimula.

Învățarea începe acasă

Programul nostru educațional este creat de educatori Montessori certificați pentru a ajuta părinții să susțină dezvoltarea creierului copilului lor în cea mai importantă perioadă (0-3 ani).


Livrăm la fiecare 3 luni jucării Montessori autentice, de înaltă calitate pentru copii și bebeluși, îți punem la dispoziție videoclipuri demonstrative realizate de experți în educație, articole documentate științific și acces la un grup închis de părinți și experți în îngrijirea copiilor.

Abonează-te acum

ȘI ADULȚII DE SUCCES AU FOST COPII MONTESSORI!

„Mama m-a avut când avea 17 ani, dar am fost foarte norocos. Am mers la o școală Montessori. Acest lucru poate părea nesemnificativ, dar știu că a făcut o mare diferență în viața mea.”

Jeff Bezos

Fondator Amazon
„Succesul nostru se datorează parțial și educației Montessori. Nu respectăm regulile și
ordinele, ne automotivăm, punem la îndoială ce se întâmplă în lume...”

Sergey Brin și Larry Page

Fondatorii Google
„Nu cred că există o metodă mai bună decât Montessori pentru a face copiii sensibili la frumusețile lumii și a le trezi curiozitatea.”

Gabriel Garcia Marquez

Autor laureat al premiului Nobel