Despre noi

La Monti Mind, ne-am propus să revoluționăm educația timpurie în România. Oferim un serviciu unic de abonament care include 8 kituri educaționale Montessori, fiecare meticulos conceput pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale copiilor în primii trei ani cruciali pentru dezvoltare.
Toate jucăriile noastre sunt autentice Montessori, selectate pentru a încuraja dezvoltarea naturală a copiilor. Prin modelul nostru de abonament, adaptat la ritmul unic de creștere al fiecărui copil, asigurăm o experiență de învățare continuă și profundă, livrând la fiecare trei luni un nou kit, perfect aliniat cu etapa de dezvoltare a copilului.

MISIUNE

Misiunea Monti Mind este de a cultiva potențialul unic al fiecărui copil prin intermediul kiturilor noastre educaționale. Ne dedicăm să susținem dezvoltarea holistică a copiilor încă din cele mai timpurii etape ale vieții și ne străduim să sprijinim părinții cu informații și sfaturi ușor de urmat pentru a juca un rol activ în călătoria de învățare a copiilor lor.

VIZIUNE

Viziunea noastră este de transforma peisajul învățării timpurii în România, prin principiile Montessori, și de a construi o comunitate de părinți înarmați nu doar cu jucării, ci și cu informațiile și cunoștințele necesare, astfel încât să servească drept ghizi pentru liderii, gânditorii și creatorii de mâine.

Valorile Noastre

1. Împuternicire prin Educație și Inovație

Suntem ancorați în filosofia îmbogățitoare Montessori, susținând dezvoltarea naturală a copiilor într-un mediu educațional stimulativ. Ne dedicăm totodată inovației continue, pentru a integra în kiturile noastre cele mai recente descoperiri în neuroștiință.

2. Sustenabilitate și Responsabilitate

Promovăm un consum responsabil prin modelul nostru de închiriere, susținând sustenabilitatea și reducând risipa, din dorința de a lăsa în urmă o planetă mai sănătoasă pentru generațiile viitoare.

3. Comunitate și Înțelepciune Colectivă

Ne propunem să creăm o comunitate vibrantă, un loc unde părinții și educatorii pot împărtăși experiențe și învăța împreună, susținând astfel călătoria fiecărui părinte din comunitatea noastră prin suport și un sentiment profund de apartenență.

Perioada copilăriei timpurii este fără îndoială cea mai bogată etapă în achiziții. Ar trebui să fie folosită în educație în orice mod posibil și imaginabil. Pierderea acestei perioade nu poate fi compensată niciodată. În loc să ignorăm primii ani, este datoria noastră să îi cultivăm cu cea mai mare grijă.

Dr. Alexis Carrel (laureat al premiului Nobel)